Fashion & Lifestyle

About

WALLBERGZ

Hej och välkommen till min blogg.
Patricia Wallberg, 25 år Svensk ung tjej som bor i stockholms området. Jag är uppväxt där jag bor nu Söder om stockholm, förorten som vi kallar för Södertälje. Jag har en stor passion för  music, mode, resa & framför allt smink. Bloggare och arbetare som kämpar för min dröm att ha bloggen som fulltime jobb.

 Let’s just say I try to live my life to the fullest and I take every opportunity I get to fulfill my dreams. And most of all, have fun.

Jag började blogga när en av mina kompisar itroducerade mig för blogg världen. Malin och då bodde jag i gensta med min familj och jag var runt 13-14 år.
Jag har alltid haft passion för att läsa och skriva. Bloggen för mig skulle bli som min dagbok, om livet och vad som hände omkring mig, kärlek, vänner familj. Jag har haft 3 olika bloggar sen jag började. Men denna ska jag hålla fast vid.

Så som alla andra bloggare där ute i världen så har jag ”Blogg Idoler” som inspirerar mig varje dag.

Angelica Blick är en av mina största idoler!

Isabelle Strömberg som jag följt jätte länge…

Kenza Zouiten som resten av världen inspireras av.

Alexandra bring får mig att vilja leva upp till mina drömmar.

My Life Goalz That I Will Achive:

Min storsta dröm jag haft hela livet är att bli fotograf och make up artist.
Jag vill kunna jobba hemifrån och resa världen runt! Vill se mer av vad världen har att erbjuda pluss att jag Äääääälskar att hålla på med smink. Har alltid varit en stor fantast på make up! Foto och smink är JAG för mig och de är de jag vill jobba med och BLOGGEN! Tänk att få ha bloggen som heltidsjobb. En dröm som går i uppfyllelse! <3 

Share: