Fashion & Lifestyle

Some Thoughts

Jag har tänkt väldigt mycket idag på mina drömmar och mål med framtiden. Jag drömmer om att få bli M & N – artist. Samt så vill jag bli en stor bloggare men det är nått man verkligen får kämpa för och lägga ner mkt tid på. Jag hoppas på att kunna uppnå den drömmern.

Så snart hoppas jag på att jag kommer få veta om jag kan börja plugga och utbilda mig till det jag brinner för.

Smink, mode, skönhet. De är nått jag älskar och får ofta frågor om vart jag har köpt detta eller hur har du gjort det där. Och jag älskar att få dem frågorna och inspirera människor, vänner med det jag lyckas med och brinner för 🙂
På jobbet har jag fått så många frågor ang mitt hår och man blir jue så glad så fort någon frågar! 😀
Nej mål måste man ha i livet. Drömmar & Mål!

No clue No clue…. Dessision Dessisions….

Kommentera gärna mina godingar vad er a drömmar och mål med livet är 🙂

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *