Fashion & Lifestyle

PLL Final Episode


Omg tänk att de är sista säsongen för PLL som kommer nu! Jag klarar det inte!!! Jag vill ha mera. Bästa serien jag sätt på länge. Älskar dramat, klädstilen, musiken… Mest av allt skådisarna! Bästa som kunde spela rollerna till denna serie. Och nu? Nu är dem bästa vänner liver ut. Och spencer har gift sig!
Jag hade hoppats att denna serie skulle kunna forstsätta i all evighet! Men det funkar jue inte så heller. 🙂 Då skulle allt bli lång draget och tillslut visste man väll inte vad man skulle göra ?

Ni har väll inte missat när Shay Mitchell ( Emelie ) läser upp sitt avskeds brev till PLL?

Jag grät när jag såg det, jag är så kännslosam att jag till och med gråter till barnfilmer lixom haha!

Någon mer av er som älskar Pretty Little Liars? Vad tycker ni om  att de är sista säsongen nu? 🙁

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *