Fashion & Lifestyle

All That Products For My Hair

Ja Ja… Jag vet! Nya Stuff Igen för håret! Nu får du fan ta och ge dig! hahaha!!

Ne men detta är nått jag bara måste testa! Is/grå håret som ja har vill jag jue självklart behålla men jag måste leta mig fram till dem produkter jag tycker funkar på mitt hår och som jag gillar. Och vad lockade med dessa då? Jo jag kollade upp blekningar på Lyko och där hittade jag detta ( Manic Panic) som var länkat nedanför som skulle likna dem produkterna jag redan var inne på och ju mer jag läste så såg jag att dessa var icke testade på djur och att dem är Veganska! Vilket jag gillar. Jag är mest ute efter att prukter ej ska vara testat på djur men vi vet alla att allt inte är de. Och när jag väl hittar nått som är icke testat på djur så blir jag glad! Hoppas på att detta kommer funka bra nu så att jag kan forstsätta andvända Manic Panic men vi får se. Skriver en recension senare när jag har testat! Pluss att Wella Color Fesh är ett av de mest andvända inom grå hår tips! Många andvänder detta och det ska tydligen vara Uber Super Bra! Så jag är grymt SUGEN på att testa den! 😀 Gaaaaah!!! Har ni några tips på fler produkter så får ni gärna kommentera nedanför! <3

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *