Fashion & Lifestyle

My New Bae

Äntligen har jag hittat denna skönhet!

O M G ! ! ! Im So In Love Whit This!

Detta är verkligen en av mina nya faws! Beauty Styler!
Har letat efter denna länge och nu så såg jag den på Ica Maxi och köpte den DIREKT! Såg den först som reklam på tv och vart sugen redan då! Sen när den kom upp på Kissies youtube kanal vart jag ännu mera att Shiewt! Jag måste ha den! :O Och NU! Nu är den min och wow! Den är bäst…. Bikini linjen hallå?? Inga röda prickar inget hemskt stubb och den är lätt att andvända! Killen vart till och med fäst vid den! Trimma ögonbrynen… you name it! Du kan andvända den till så många saker som helst! 😀

 

P.s Ej sponsrat eller sammarbete.

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *