Fashion & Lifestyle

That Silver Grey Hair Products

Här är några produkter och blekning som jag själv hittat och rekomenderar!! för er som ska bleka håret och skaffa det silver gråa som är väldans populärt nu. Jag trivs jätte bra i det och de är så udda och himlans coolt!

Igår åkte jag upp till lyko o sthlm/mood. Och köpte silver shampot fudge som dem precis fått in och jag måste säga WOW! det funkar urbra! För er alla som vill ha bort det ”Gula” Även för er som har brunt eller bara blont så funkar denna jätte jätte bra! Ert hår blir inte ”lila” utan det tar bara bort gula toner.

Så Igår kväll blekte jag håret och det vart som jag ville. Och nu på morgonen så körde jag silver bomben och silver förpakningarna man får med blekningen. 🙂 Så nu är mitt hår silver grått! 😀 Doc lila på dem toppar som redan hade det gråa! 😛 haha!!! Äntligen hittar man nått som fungerar!

 

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *