Fashion & Lifestyle

Saturday Morning

Godmorgon solstrålar!
Vaknade upp och satte igång med frukosten direkt. Har svårt för att ligga kvar i sängen och chilla när man vet att dagen har mycket att erbjuda. 🙂 

Imorse fick vi sitta vid köks bordet och äta frukost! Annars har det alltid varit i vardagsrummet eller sängen. Det blev en stor frukost! Allt kylskåpet har att erbjuda haha 😀 Bästa var när killen hade plockat bort allt ifrån bordet så skulle han göra någon ”cool” rörelse? Vet inte direkt vad men… så slogg han till ljusstaken och det flög stearin över heeeela bordet  HAHAHAHA!!! Jag satt och skrattade som F*n hahah!! Klumpiga klubben!

Så då var det bara att resa sig upp och städa. Vi fick inte bort allt så har ni något bra tips!? Kommentera gärna 🙂

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *