Fashion & Lifestyle

Get Back To Beautifull

Hej finisar!

Jag har fått ganska stor ångest över att jag har gått upp ”mkt” den senaste tiden i vikt. Och massa beror på att jag inte har kunnat träna vilket jag tycker är JÄTTE jobbigt. Så när folk omkring mig säger ja men du får ta och börja träna igen är det som en klump i bröstet som bara växer. Tror ni inte själva på riktigt att jag vill mer änn gärna kunna tränna igen och röra på mig som jag gjorde för ett år sedan. Jag vill träna, Jag vill kunna röra på mig utan att ha ont eller få ont direkt efter. Minst 1 gång i månaden kan jag ”träna” och två dagar senare ligger jag hemma med smärtor. 🙁 Det suger och det tar på psyket enormt.

Jag försöker puscha mig själv varje dag till att gå till gymmet men det är så lätt att fastna hemma. Så jag hoppas verkligen på riktigt att allt börjar lägga sig så jag kan gå ner till min mål vikt och få bort mina skavanker som jag är missnöjd med.

Hoppas ni inte tar illa vid er. De är mina åsikter om mig själv och personliga tankar.

Hur gör ni för att peppa er själva?  Till att våga och ta er igenom tuffa dagar.. Kom gärna med tips.

Share:

1 comments so far.

Ett svar till “Get Back To Beautifull”

  1. Jasse skriver:

    Du är skit fin precis som du är! Huvudsaken är att du känner dig nöjd med dig själv, mår du bra av att träna så tycker jag absolut att du ska göra det, men skit i dom som säger åt dig att göra det eller de som kommenterar din vikt (kasta dom).
    Hoppas du mår bättre snart så att du kan börja göra det du tycker om igen, hejar på dig! Du är grym och skit fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *