Fashion & Lifestyle

Fifty Shades Darker

Godmorgon Finisar!

Igår så var jag och mamma på bio och såg Fifty Shades Darker.
Och jag måste säga att kolla på den filmen på bio när alla andra ska gå kan ha varit mitt största misstag! ”/ Fy fan för människor asså, Man blir förvånad över att folk väsnas och skrattar olämpligt och kan inte sitta stilla även…. fast man vet att det kommer hända för de är jue fan helt sanslöst att tro nått annat. Så de är nog sista gången jag går på en premiär film på Heron. Annars när jag har gått på bio på vardagen ex Onsdag då är de ont om folk och man kan se filmen i lugn och ro. Utan att nån bredvid dig blir piss förbannad på sina kompisar bara för att hen är tvungen att sitta bredvid en främling. Jag menar Comeán? De är bio!? vad hade du förväntat dig? Asså hahaha fy faaan…..
Jag vill lixom inte heller sitta bredvid någon som hoppar upp och ner för att dra i sina byxor och slänga med håret och har mycket parfym av en äcklig parfym.. Men de får man ta och man ska se filmen… Som sagt, nej jag ger upp.
Inte igen.

Men filmen då!? Jo den var fan bra men måste se den igen för att hänga med i allt som hände och musiken var bra. Låtarna passade in på sina ställen och ah! Den var allt jag hade förväntat mig. Meeeen ska nog köpa filmen och sen den hemma 😀 😀

P.S Fifty Shades Freed Kommer Alla Hjärtans Dag 2018. Bara ett års väntan denna gång 😉

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *