Fashion & Lifestyle

Friday 3, Februari

Hello Beautifull!

Igår så åkte jag hem till min Bästa Malin som har precis blivit mamma med sin fina Kille R.
Och för er som känner mig vet om detta. Och som jag sa till dem igår, för mig känns det inte konstigt att dem är föräldrar. De är som att dem är menade att vara det och jag är så glad för deras skull. Lite extra för Malin för hon har velat det länge och nu är hon mamma till världens finaste bebis som är så lik dem.

När jag kom hem till dem igår så hahaha hoppade jag först av på fel platts och var tvungen att gå tillbaka en bit längs vägen och som tur var så var det inte så långt emellan stoppen. haha!! Kul ändå…
Men när jag var där så bjöd hon på lunch, avokado, mozarella knäcke macka och smoothie hon gjort. Så GOTT!!!
Det satt fint och vi pratade så mycket, saker man bara behövde få ur sig. De är så skönt att ha vänner man kan träffa och bara berätta allt. Dem förstår DIG och de du vill få fram utan att dömma dig den minsta lilla.

Så tack så jätte mycket för att jag fick komma och träffa dig o din lilla ängel. <3

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *