Fashion & Lifestyle

The Dream Body

!First Of All!! Im Not Posting This To Make You Feel Bad About Yourself!

Hej Bloggen!

Här är några bilder på ”Dröm Kroppen” som många av oss vill ha! Och jag kan säga att vi alla vill nog vill se ut sådär.
Men för att få den ”drömkroppen” så måste man jue träna och ha ett kost schema. Och jag kan inte låta bli att äta det som är gott (Godis, chips, bakelser) eller en extra potion för att maten var så god. Men jag vill verkligen bättra på mig, äta hälsosammare och så speciellt för min mages skull också. I Veckan fick jag extremt ont i magen vilket jag tror berodde på min IBS och så ja min mage mår bra om jag äter hälsosammare och regelbundet.

Den här dröm kroppen som finns på instagram. De är redigerat och 1000 bilder ligger bakom 1 bra bild.”

Men tänk också på att du kan inte se ut som någon annan, och ingen kan se ut som dig. Finns bara en du och DU är vacker som du är. We Girls Should Stick Togheter & Not Against Eachother.

 

Share:

1 comments so far.

Ett svar till “The Dream Body”

  1. Tһis iis the perfect web site for anybody ᴡho wiѕhes tto find out about this
    topic. You reaⅼize a whole ⅼot its almօst hwrd to argue
    with you (not that I actually will need to…HaНa).
    You definitely put a fressh spin on a subhϳect that has been discussed for ages.
    Wonderful stuff, just wonderful!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *