Fashion & Lifestyle

The Bye Bye Man

Hej Bloggen.

Var på bio idag med min bror och såg filmen The bye bye man… Lite besviken måste jag säga.. Trodde den skulle vara läskigare men det var den ej och det fanns många tillfällen som man vart förvirrad och hänga inte direkt med i varför vissa saker hände och ett tåg som jämt dök upp? But why..?? Jaja om jag skulle ranka filmen så får den 2W Av 5W. För skojjs skull.

Innan bio´n så åt jag på Nancy´s, hade velat ha pasta i 4 dagar och nu så fick jag äntligen min pasta! 🙂

Hur såg eran Söndag ut?

Share:

1 comments so far.

Ett svar till “The Bye Bye Man”

  1. Sofie skriver:

    Kan du blogg mer? Älskar verkligen din blogg, går in på den varje dag men blir lite ledsen när jag ser att du inte uppdaterar så ofta, du är verkligen jätte duktig och fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *