Fashion & Lifestyle

Silver Grey Hair At Home

So This Is A Home Do …

Idag så bestämde jag mig för att bleka upp hår rötterna och göra det ljusare grått. Hoppas bara att allt går som jag vill haha 🙂 Vet att när man bleker så måste man hålla igång blekningen så att det inte ”torkar” för då slutar det verka. Och detta är det jag andvänder mig utav på bilden. Om ni har nått annat tips så får ni gärna kommentera nedanför Om hur man får sitt hår ICE Grey 🙂 Jag gillar mera det ljusa än dett mörk gråa. Schwarzkopf IGORA är den gråa färgen jag kommer köra med senare efter att blekningen är klar! Hoppas bara att man slipper dem gula tonerna 🙁

 

Share:

1 comments so far.

Ett svar till “Silver Grey Hair At Home”

  1. Sarita skriver:

    I will immediately seize your rss feed as I can not find your
    email subscription link or newsletter service.
    Do you’ve any? Kindly let me recognise in order that I may just subscribe.
    Thanks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *