Fashion & Lifestyle

My Bea Christmas Gift For Me

 

Hej Finisar!

Nu har allt hamnat på platts på bloggen. Men det finns några fin sjusteringar till jag vill fixa men det kommer jag underfund med senare. 

Nu så ska ni få se vilka fina julklappar jag fick av älsklingen min. Asså Omg säger jag bara! Klockan som jag har pekat ut länge och ville just bara ha den för den hade dem fina diamanterna jag tyckte om!^^ Och armbandet! Jag har velat ha denna länge och Thomas Sabo. Och nu har jag ett av dem som jag kan börja samla berlocker på! ”pandora stenar” Jag! Lilla fattiga jag har ett pandora armband. Kan man bli lyckligare som tjej! Inte jag iallafall just nu. Tihi… Min fina prins, vad snäll han är som köpte så fina saker till mig. Inte behövde han det och det enda jag förväntade mig var ett presentkort på Sephora eller H&M.

Men som sagt man lägger jue ner allt man äger på den man älskar. Allt jag önskar är bara att få ha kvar han som min fina kille. Och är tacksam över det jag fått! <3

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *