Fashion & Lifestyle

My New Blog

Hey! This is my new blog my old one is at Nouw & now im trying some new  😀
Hope you like it!

Så nu är jag officielt på denna blogg portal! Jag tkr om denna ensålänge fast jag har bara haft den i 1 dag.
Största anledningen till varför jag bytte blogg portal var för att jag ville ha denna blogg designe och den funkade bara till Blogger.com eller WordPress och jag valde blogger.com för att jag har redan ett konto på Google+ som det nu kallas. Jag är hitills super nöjd med min nya blogg designe och den passar mig utmärkt!
Jag älskar att lägga fokus på mina inlägg och speciellt mina bilder då jag är fotograf nörd. Jag är ingen expert men jag älskar att fota och få till bra bilder. Jag lär mig nått nytt för varje dag som går om bilder och kameran. Så med denna designe känner jag att jag kan få mkt fokus till bilderna och inläggen.

Vad är det då jag bloggar om?
Jo jag bloggar om framför allt min vardag. dvs vad jag gör om dagarna, äter, shoppar, tränar etc… Vardagslivet helt enkelt och så bloggar jag mkt om mina bilder, skönhet och musik.

Smink har jag hållit på med sålänge jag kan minnas. Sen första gången jag fick använda smink så har jag lagt ner tid på det och pengar. Utbildad inom det? Inte än men det är mitt mål! Inom framtiden kommer jag ha utbildat mig till makeup artist.

Och musik då? Musik har funnits i mig helatiden. Jag älskar att dansa och hitta nya coola udda låtar!
Mina kompisar brukade alltid säga –du kan ju fan varenda låt!?!? Hur gör du? Hur hittar du alla låtar?
Och dem brukade också säga -ååååh har du hört denna låt? Och mitt svar var ju alltid haha ja sen 1 månad tillbaka ^^ Och nu har dem slutat fråga om jag har hört en viss låt. 😛 haha.. rätt komiskt. Plus så är jag den enda i min kompis krets som har den konstigaste och udda musik smaken! 😀 så jag får typ aldrig spela låtar i bilen eller på fester.. Det jag gillar mest gillar inte dem 😀
Dans skulle jag ha pluggat på Wendela Hebbe MEN… Jaghoppade av så fort jag hade kommit in pga min scen skräck som jag har fått leva med sen 3:e klass. Så dans är en stor del av min passion. Och att jag hoppade av Wendela Hebbe är nått jag ångrar jätte mkt.

Nu när ni vet lite mera om mig och vad ni har att förvänta er på bloggen så hoppas jag verkligen på att jag kommer få se er omkring på min blogg.

Tyvärr har jag inte plats till att skriva ner allt ni kommer få se så klicka er gärna omkring på bloggen och kategorierna 🙂

 

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *