Fashion & Lifestyle

My Boyfriends Birthday Present

Hej finisar!
Här är pojkvännens födelsedags present!
Fick hjälp av bästis att köpa den till han. Lite smakråd och vart jag skulle hitta en fin klocka! Kan lova att hon är bäst på shoppa och när man behöver hjälp med sånt så kan jag vända mig till henne alla dagar! Borde nästan jobba som en personlig shopper!? Iallafall min ^^ haha! Men nu tillbaka till ämnet! Min kille fyllde 25 år 8 december och jag kände att nu ska han få en finis present och han samlar på klockor så då ville man inte köpa en billig sak utan nån riktigt fin! Så då Köpte jag denna Thomas Sabo klocka i Rosé Guld! Love it! 😀 skulle själv kunna ha den…
Klock lådan köpte mamma till han och det var jue super! Nu slipper alla fina klockor ligga nere i strumplådan och gömmas. Nu ligger dem fint upplagt på byrån så alla kan se hans fina samling. Doc så behöver han 2 klocklådor till för alla fick inte platts haha ^^
Men men i jul kanske? 😛
Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *