Fashion & Lifestyle

Goalz For Life

Hej finisar!
Tänkte berätta lite om mina Goalz & drömar! Min storsta dröm jag haft hela livet är att bli fotograf och make up artist.

Jag vill kunna jobba hemifrån och resa världen runt! Vill se mer av vad världen har att erbjuda pluss att jag Äääääälskar att hålla på med smink. Har alltid varit en stor fantast på make up! Kostar på mig massor och dyra märken och kollar youtube klipp på mina favoriter och testar nya tekniker och Idér helatiden 😀 Skulle vara assa kul att starta upp en Youtube kanal och visa vad jag lärt mig och kan så ni får se lite mera av MIG.
Men som sagt! Foto och smink är JAG för mig och de är de jag vill jobba med och BLOGGEN! Tänk att få ha bloggen som mitt jobb. En dröm som går i uppfyllelse! <3
Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *