Fashion & Lifestyle

They Are Mine | BeyBey Beauty

Ojojoj… Vad man har väntat på att få beställa dessa skönheter! 
Har varit inne på deras hemsida och kollat när dessa kommer in på lager jämt och det har alltid stått Slut i Lager med röd text!. I förr igår så vart jag tvungen att maila och fråga när dem kommer in igen och så fick jag svar på att dem kommer snart in i lager igen och att dem var slut! Så dem måste jue vara väldigt efter traktade!! :O 😀 Sen tog det någon halv/timme och så skrev dem att det fanns 3 kvar! Och jag gick direkt in och beställde dessa och dagen efter hade jag dem på brevlådan! 😀 Yeeey!! Längtar tills jag ska få andvända dem ikväll när jag ska iväg med killen till stockholm! Dejt helg <3 

 

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *