Fashion & Lifestyle

My Shopping At Grace


Äntligen har jag fått mig en ny väska som inte är alldeles för stor eller för liten! Det enda exemplaret som fanns kvar på båten också! Stod och velade mellan två stycken men skulle ångra mig om jag inte köpte den storleken som jag köpte! Är helt kär! 😀 Guess, Trodde aldrig jag skulle lägga ner så mkt pengar på en väska! ^^
Sen så köpte jag en ny fundation också! Dior Nude Air. Köpte doc en för ljus färg men det är bara att slänga på lite solpuder så får man fram den ton man har. Och jag måste säga att det känns inte alls att man har fundation på sig! Lätt och len! Helt fantastisk! 🙂 Blev också lite nya underkläder och ett par doft pinnar till badrummet! ^^
Är så nöjd med mina ”fynd” på båten! Love Love Love!!
Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *