Fashion & Lifestyle

I Wanna Wake Up Whit This

God eftermiddag!
Sitter i sängen och dricker ett nytt kaffe som jag köpte på gotland! Riktigt gott måste jag säga så jag kmr köpa det flera gngr! Be mamma köpa när hon åker över *tihi*
Men just nu sitter jag och drömmer mig bort om bilderna ovan! Jag har alltid ALLTID velat åka till New York. Vill till och med flytta dit! Jag Älskar den staden för den är full av möjligheter och ljus. Tänk att sitta ute på ett fint café med en riktigt god kaffe och god frukost och läsa i tidningen The New York TImes, Hur coolt vore inte det? 😀 Min dröm är att flytta utomlands, Det har jag drömt om riktigt länge för jag vill inte bo i sverige längre! Så japp New York är en av dem! Får jag möjligheten någon gång så flyttar jag nog dit.
Har ni någon stor dröm som ni drömmer om varje dag!? 🙂 Tell me..Get Me Inspired By You
Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *