Fashion & Lifestyle

When You Are Hungry

​Ligger i sängen fortfarande och har söndags ångest… 😀 haha!

Har lekt lite med bloggen och hittat massa nya roliga saker man kan göra med designen. Jag önskar verkligen att jag hade hittat att man kan flytta över allt från sinn gammla blogg hit innan jag tog bort den ifrån blogg.se! Hade massor jag hade velat sparat och ha kvar med här på nouw  🙁 men men shit happens!

Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och fixa frukost.. Men vi får se hur fort det går 😉
Här är en gammal frukost bild ifrån  min gamla lgh ^^ Mumsigt det ser ut!
Share:

2 comments so far.

2 svar till “When You Are Hungry”

  1. I really love your website.. Pleasant colors & theme.
    Did you make this site yourself? Please reply back as I’m planning
    to create my own blog and want to know where you got this from or what the theme is called.
    Cheers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *