Fashion & Lifestyle

Breakfast Mornings

Morgon kära läsare!

Alla har nog läst eller kollat på nyheterna. Idag går mina tankar verkligen till Paris och alla som drabbades.
Jag är den personen som Aldrig kollar på tv nyheter eller ens läser tidningen. Och imorse så tänke jag äsh… vi kollar för engångs skull och så messade jag mamma och frågade när morgon tv nyheterna är och fixade min frukost och sen så satt jag mig i soffan och satte på tv:n. Och det första som kommer upp är ”över 100 personer är skadade och en osäker siffra döda personer”. Och jag tänker  vad fan har hänt nu?? :O

 

Och jag kan inte beskriva med ord hur hemskt det är att höra detta. Jag kmr tänka enormt på alla som har förlorat nära och köra i paris. Today we Pray For Paris <3 #prayforparis
Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *